Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alberta Cross – “Find A Home Out There”

Met “Find A Home Out There” tilt Alberta Cross een eerste tipje van de sluier die nog over hun zesde album hangt op. Het album staat gepland voor september, maar met dit eerste nummer zou het algemene gevoel van de hele plaat alvast moeten geschetst worden. Vorig album Alberta Cross verscheen in 2015 en sinds hun debuut in 2005 is het enige vaste lid nog steeds de Zweedse Petter Ericson Stakee.

“Find A Home Out There” gaat voornamelijk over het constante onderweg zijn als artiest. Dit gevoel wordt mede ook mooi ondersteund en nog meer in de verf gezet door de grijs-zwart-witgetinte videoclip waarin we voorbijglijdende straten en gebouwen zien. Voor wie de betekenis liever dieper zoekt; ook ‘het leven’ kan gezien worden als een constant onderweg zijn en zoeken naar een thuis, een basis. Het nummer is vlot en de stem van Petter loodst ons er heel zachtjes doorheen, alsof hij ons echt wil meenemen onderweg.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alberta Cross - "Mercy"

Wat hebben Alberta Cross en Panic! at the Disco met elkaar gemeen? Beide begonnen als een groep waarvan er vandaag nog slechts…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.