Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Angèle – “La Thune”

Het was de afgelopen maanden haast onmogelijk om te ontkomen aan Angèle. Haar nummers “La Loi de Murphy” en “Je veux tes yeux” werden immers grijsgedraaid door de radiostations in België en Frankrijk. Het gevolg: een overvolle agenda tot het einde van het jaar en een debuutplaat op komst. Die plaat komt er aan op 5 oktober en vandaag krijgen we eerst en vooral een nieuw nummer. Dat is natuurlijk terug met een geslaagde videoclip waar ook haar broer Roméo Elvis in te vinden is.

“La Thune” is een nummer met een behoorlijk ironische tekst die weer heel wat mensen op de korrel neemt, deze keer de rijke mensen. Op vlak van sound blijft Angèle zichzelf op “La Thune” trouw en krijgen we een lekker ontspannend Franstalig popnummer. Zoals hierboven al vermeld, is de videoclip ook hier weer een aanrader en past het beeld vrij goed bij het nummer. Fan of niet van Angèle, dit nummer zal je moeilijk uit je hoofd krijgen en binnen de korte keren wordt het zeker weer gretig door de grote radiostations opgepikt.

Angèle kan je deze zomer onder andere zien op Couleur Café (29/06), Rock Werchter (07/07), Les Ardentes (08/07), Dour (12/07), Dranouter (03/08) en Pukkelpop (15/08). Daarnaast speelt ze op maandag 26 november in het kader van haar clubtour in de Ancienne Belgique te Brussel.

Facebook

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

Angèle @ Pukkelpop 2023: De Belgische popshow

Vijf keer Vorst Nationaal, het Sportpaleis, afsluiter op Dour en CORE Festival; alleen al in België is het rijtje podia die het…
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 1): Een warme gloed

CORE Festival, de liefdesbaby van Tomorrowland en Rock Werchter, begon zaterdag aan zijn tweede editie. Ook dit jaar werd het Ossegempark aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.