Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Island Club – “Talk It Out”

Binnen een kleine maand verschijnt de nieuwe en tegelijk ook eerste ep van het vijftal Island Club uit Brighton. De band loste al een aantal sterke nummers met als absoluut hoogtepunt “Let Go”, welk het ook niet onaardig op Spotify deed. Met de nieuwe ep willen ze nu de volgende stap zetten en dat zal hen volgens ons wel lukken, want hun nieuwe “Talk It Out” is een vrolijk indierocknummer met hitpotentieel.

De sound van Island Club kan je op “Talk It Out” wat vergelijken met de begindagen van The 1975. Een zomerse klinkend refrein en een simpele maar effectieve melodie zorgen ervoor dat “Talk It Out” in je hoofd blijft hangen. Eerlijk is eerlijk, vernieuwend valt de sound niet te noemen, maar ze zijn nog vrij jong dus er kan hier en daar nog het één en het ander veranderen. Catchy songs kunnen ze alvast schrijven en dat is natuurlijk de basis voor een succesvolle toekomst in de muziekindustrie.

Facebook

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Corby & Tash Sultana - "Talk It Out"

Enkele jaren geleden besloten twee van Australië’s grootste artiesten hun krachten te bundelen. Het nummer zou op het nieuwe album Rainbow Valley…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.