Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Martin Garrix & Khalid – “Ocean”

Martin Garrix is momenteel één van de grootste dj’s ter wereld en draait op de grootste festivals. Na zijn grote doorbraak met “Animals” in 2013, wist hij heel wat bekend volk te overtuigen om samen te werken. Naast Usher en Dimitry Vegas & Like Mike, deden vooral zijn samenwerkingen met Bebe Rexha, Dua Lipa en Troye Sivan het zeer goed. Voor zijn nieuwste single kon hij rekenen op de hulp van de 20 jarige Amerikaanse zanger Khalid, die dit jaar helemaal wist door te breken.

Zowel Martin als ook Khalid zijn momenteel op het hoogtepunt van hun carrière en konden dus een samenwerking niet links laten liggen. Het resultaat “Ocean” is een zeer symfonisch electropop nummer met hier en daar een subtiele flard elektrische gitaar. Khalid weet zijn kenmerkende stem weer goed in te zetten en toont dat hij allesbehalve een eendagsvlieg is, terwijl Garrix nog eens zijn productionele sterktes weet uit te werken. “Ocean” is een echte feelgood radiohit die al snel de hogere regio’s van de charts zal opzoeken.

Facebook

15 juni 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief