Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tom Odell – “If You Wanna Love Somebody”

Tom Odell laat weer van zich horen. De Britse zanger brak in 2012 door met zijn megahit “Another Love” en deed met de love song heel wat harten smelten. In 2016 bracht de charismatische Brit zijn tweede album Wrong Crowd uit en stelde hij de plaat op onder andere Pukkelpop en in de Ancienne Belgique voor. Na een uitgebreide tour met de vorige lp, is Tom Odell nu terug met het gloednieuwe nummer “If You Wanna Love Somebody”.

Tom en zijn piano zijn een match made in heaven en ook op “If You Wanna Love Somebody” zit hij weer achter de toetsen. Het nummer heeft bovendien een redelijk up-tempo melodie en het gekende krachtige refrein. Liefde blijkt nog maar eens het lievelingsthema te zijn van meneer Odell en dat kan ondertussen wel heel kitsch overkomen, maar ons weet het niet te storen. Op meer informatie omtrent een derde plaat moeten we helaas nog een beetje wachten, maar we zijn zeker dat we niet al te lang meer op nieuw werk hoeven te wachten.

Tom Odell staat morgen naast blikvangers Bruno Mars en Oscar & The Wolf op het grote podium van Werchter Boutique.

14 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief