Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SHE Major – “Quiet House”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SHE Major – “Quiet House”

Onze Belgische R&B-queen Tsar B krijgt stevige concurrentie want de Belgische zangeres SHE Major staat op punt van doorbreken. Haar debuutsingle “Please Don’t” werd een dikke 300 duizend keer gestreamd en werd o.a. opgevangen door NYLON, Clash en The Independent. SHE Major heeft na het onverwachte succes niet stilgezeten en werkte ijverig aan haar debuut-ep Music In, die op 6 juli zal verschijnen. Een nieuwe voorproever krijgen we alvast enkele weken voor de release.

SHE Major maakt duistere pop, die in dezelfde lijn als de muziek van o.a. Banks, Lykke Li en Tsar B ligt. SHE Major valt op door haar loepzuivere stem die versterkt wordt door strakke en uiterst effectieve beats. De nieuwe single “Quiet House” is minstens even beklijvend als de voorgangers en weet je helemaal in te pakken. Het nummer is iets trager dan we van haar gewoon zijn, maar net dit heeft een hoge impact op de luisterervaring. België heeft er een nieuwe nocturnal popprinses bij en we zijn alvast razend benieuwd naar de eerste ep.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

SHE Major - Music In SHE Major (★★★½): een muzikale nachtwandeling

Als je de aandacht van o.a. NYLON, Clash, The Independent, … weet te trekken met je debuutsingle en meer dan 500.000 streams…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 10 - 16 juli 2017

We zijn al aan de helft van de maand juli. De Gentse feesten zijn eindelijk begonnen en het Dour festival loopt bijna…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.