banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyler, the Creator – “435”

93 seconden. Zoveel heeft Tyler, the Creator nodig voor zijn nieuwe track. Hij releasete deze, vrijdag laatstleden, op RED-Distribution. De single klinkt alles behalve gejaagd of gehaast, wat je toch zou verwachten van een lied met zo’n kort bestek.

Tyler snapt het, wat hip hop, pur sang, inhoudt. Met beats die qua strakheid nauw aansluiten bij de allesbehalve op maat gemaakte blouse – als die dingen nog blouses genoemd mogen worden – van Lesley-An Poppe weet hij vriend en vijand te verrassen. De lyrics, zijn verwarrend op de manier dat eigenlijk elke lijn in een rapsong dat moet zijn. Zeg nu zelf: “Golf boys, it’s them golf boys in that 12 seater wings looking like a hawk boy”. Veel wijzer zijn we zelf ook niet.

De technische details over deze nieuwe single laten we achterwege. Wat je wel moet weten: blijkbaar was deze track een verloren pareltje op ’s mans harde schijf, als we zijn Twitter mogen geloven. Tyler zelf zegt dat dit niet zijn nieuwe sound zal bepalen, maar slechts een gefragmenteerd beeld is dat hij nog ‘over’ had. Wat er ook van zij, als hij nog left-overs heeft, moedigen we het droppen ervan alleen maar aan!

Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Tyler, The Creator, Damso, Ninho en meer naar Les Ardentes 2022!

Les Ardentes komt op dreef en maakt alweer een mooie naam bekend voor hun volgende editie. Niemand minder dan fenomeen Tyler, The Creator komt op vrijdag…
FeaturesInterviews

Interview Marcus D: 'Ik ben verliefd geworden op Japan'

Wie wat thuis is in de wereld van instrumentale hiphop heeft ongetwijfeld al gehoord van Marcus D, een Amerikaanse beatmaker die naam…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Baby Keem - The Melodic Blue (★★★★): Kleurrijk meesterwerk

Het is intussen twee jaar geleden sinds Baby Keem zijn explosieve debuutalbum Die For My Bitch uitbracht. Twee jaar die aanvoelen als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.