FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop maakt line-up voor woensdag bekend met o.a. Warhaus, Coely en dirk.

Op woensdag was er tot voor kort enkel de traditionele boilerfeestje voor de campinggangers. Nu is het al bijna een volwaardige festivaldag. Je kan geen ticket kopen voor woensdag, maar met je ticket voor donderdag of het weekend geraak je wel binnen. Twee voor de prijs van één dus. Vandaag krijgen we de leuke line-up voor die ‘warm up’ dag.

We krijgen enkel Belgische artiesten geserveerd en niet de minste: Angèle, die hit na hit scoort, komt haar aanstekelijke pop brengen, Coely toont dan weer hoe de grootste rapster van België zich op het podium smijt. Warhaus passeert nog eens vooraleer Maarten met Balthazar verder gaat, een unieke kans dus om hem nog eens aan het werk te zien. Novastar stelt zijn nieuwe plaat voor, en Zwangere Guy brengt Brussel mee naar Kiewit. Verder ook Diablo Blvd die stevige rock brengen net zoals Fleddy Melculy die het nog steviger zullen maken en De Jeugd Van Tegenwoordig die vanzelfsprekend een feestje serveren. Dirk., de chou chou’s van de alternatieve muziekliefhebber zal zijn nineties rock meebrengen en Daniël Busser brengt wat urban mee.

Verder zijn er ook heel wat dj’s te bezichtigen met BearsømeThe BoilerboysGewelt die een Limburgse back to back aangaat met KonnaNadiem ShahSkyve samen met Eva De RooTimmerman en TLP. Kortom het zal er stomen op woensdagavond op de weide.

Voor een dagticket ben je tegenwoordig 100 euro (excl. camping) kwijt, terwijl je voor een combi ticket 205 euro (excl. camping) moet neertellen. Tickets zijn reeds te koop.

Overzicht per dag in alfabetische volgorde (nieuwe namen zijn onderlijnd):

Woensdag 15 augustus

Angèle – Bearsøme – The Boilerboys – Coely – Daniël Busser – Diablo Blvd – De Jeugd Van Tegenwoordig – dirk. – Fleddy Melculy – Gewelt B2B Konna – Nadiem Shah – Novastar – Skyve feat. Eva De Roo – TimmermanTLP – Warhaus – Zwangere Guy

Donderdag 16 augustus

Arcade Fire – Aurora – Belly – Bicep live – Bonobo – Brockhampton – Charlotte De Witte – Death From Aboce – Denis Sulta – Dirty Projectors – DJ GUV – Dua Lipa – Flogging Molly – Friction – Gepetto & The Whales – Glints – Grizzly Bear – Horse Meat Disco – Ilse Liebens -Jacin Trill – James Holden & The Animal Spirits – Jess Glynne – Joyhauser – Juicy ‘The DJ’ – Kelly Lee Owens – Kiasmos (live) – Lauv – Leafs – M&T feat. MC Motta – Marcel Dettmann – Martin Solveig – Mr. Carmack – Nick Murphy fka Chet Faker – Phoebe Bridges – Rag’N’Bone Man – Rejjie Snow – San Soda – Shellac – Superorganism – Thunderpussy – Tin Finger – Tom Smeyers – The War On Drugs – Tom Trago – Tourist LeMC – Trixie Whitley – Unknown Mortal Orchestra – Walk Off The Earth – Wiki – Yonoka

Vrijdag 17 augustus

A-Trak – Amber Run – Amenra – Benjamin Clementine – Bruxelles Arrive: Roméo Elvis X Cabello & JeanJass – BØRNS – Call Super – Cellini – David August – Deaf Havana – Dimension – Goose – Hazard B2B Hype feat. MC IC3 – Hockey Dad – Incubus – Inga Mauer – Jax Jones – JD McPherson – John Maus – Kodaline – Laston & Geo – Locked Groove – Madensuyu – Metz – Moaning – N.E.R.D – Nakhane – Nothing But Thieves – OR:LA – Oscar & The Wolf – Pelace – Rhye – Riton & Kah Lo – Slushii – Sofi Tukker – Sons Of Kemet – SOPHIE – Soul Shakers – Steak Number Eight – Sub Focus – Sudan Archives – SYML – The Sore Losers – Todd Terje dj set – Travis Scott – Todiefor – Whispering Sons – Wwwater– Yellow Days – You Me At Six – Yungblud

Zaterdag 18 augustus

A.M.C Turno – AliA – Awesome Tapes From Africa – Bazart – Bearcubs – The Black Angels – The Blaze – Chase Atlantic – Cigarettes After Sex – Confidence Man – DaM-Funk Dj Set – Ed & Kim – The Egyptian Lover – GoGo Penguin – Imagine Dragons – J. Bernardt – Jarreau Vandal b2b Faisal – Jordan Rakei – The Joy Formidable – Jungle – Justice – Kendrick Lamar – King Gizzard & The Lizard Wizard – King Tuff – Kölsch – La Dispute – Louis The Child – Maribou State – Marlon Williams – Michael Midnight – MØME – Nina Kraviz – Noname – Patrice Bäumel b2b Guy J – Protomartyr – Roisin Murphy – Rolling Blackouts Coastal Fever – Ron Gallo – Ronnie Flex & Deuxperience – RTTN feat. MC Seko – Sleaford Mods – $uicideboy$ – Tamino – The Fever 333 – The Prototypes feat. 2Shy – Tiga – Vitalic ODC live – Welshly Arms – West Thebarton – The Wombats

2990 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Off The Cross - Enjoy It While It Lasts (★★★★): Mooi en meedogenloos

In plaats van platgewandelde wegen te betreden, streeft de Antwerpse metalband Off The Cross ernaar om consequent andere stijlen toe te voegen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Festivalzomer 2021: Wat gaat er wel en niet door?

De zomer van 2020 viel tegen. Niet alleen was het moeilijker om grote reizen te maken, maar ook in eigen land waren…
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Geen Rock Werchter, Tomorrowland, Dour en Pukkelpop door het coronavirus

De festivalzomer hing al enige tijd aan een zijden draadje en het lijkt erop dat er in België alvast niet veel meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.