Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Peaks – “Home”

Black Peaks is een Britse post-rock band uit Brighton die we al sinds 2016 nauwlettend in de gaten houden. Het viertal bracht in datzelfde jaar immers hun debuutplaat Statues uit en speelde er meer dan 200 shows mee verspreidt over heel Europa. In maart van dit jaar kregen we een eerste voorsmaakje te horen van hun tweede plaat All That Divides die op 5 oktober zal verschijnen. Ook de tweede single “Home” komt weer erg sterk uit de hoek.

“Home” begint nog vrij ingetogen totdat het refrein ons met zijn bombast helemaal weet omver te blazen. Eén van de grootste troeven van Black Peaks is zonder twijfel de imposante stem van frontman Will Gardner die vooral weer bij het schreeuwen een grote indruk achterlaat. De stevige gitaar- en baslijnen maken het nummer helemaal af en zorgen voor een geluidsmuur die je het hele nummer lang weet mee te slepen. Black Peaks leveren met “Home” weer een sterk staaltje post-rock die alleen maar het beste doet vermoeden voor oktober.

Facebook

All That Divides

  1. Can’t Sleep
  2. The Midnight Sun
  3. Electric Fires
  4. Aether
  5. Across the Great Divide
  6. Home
  7. Eternal Light
  8. Slow Seas
  9. Fate I & II
2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single UB40 - "Home"

Gesteld dat er een kans is dat sommige mensen UB40 niet kennen, hier een korte inleiding. UB40 is een band uit Birmingham…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM - "Home"

De eerste reacties op de Barbie-film zijn alvast goed tot uitstekend, maar wij bekijken nog steeds liever de muzikale kant van de zaken….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rianne Downey - "Home"

De Schotse Rianne Downey lijkt een vervolg te willen maken voor haar debuut-ep Fuel To The Flame, dat vorig jaar verscheen. Hoewel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.