Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single MNEK & Hailee Steinfeld – “Colour”

Wat hebben Madonna, Beyoncé, Kylie Minogue, Dua Lipa, Rudimental, Kaiser Chiefs, Anne-Marie, Stormzy, … met elkaar gemeenschappelijk? Ze hebben allemaal al met MNEK samengewerkt, maar toch is de naam van het 23-jarige Londense popgenie voor heel wat mensen onbekend. Zijn grootste hit “Never Forget You” scoorde hij een dikke drie jaar geleden met Zara Larsson, maar sindsdien hoorden we hem niet meer op de radio. Momenteel werkt de Brit aan zijn debuutplaat, die dit jaar nog in de rekken zou moeten liggen.

Nadat hij eerder dit jaar al “Tongue” uitbracht, is de tweede single er net voor de start van de zomer. Deze keer doet hij het niet alleen en krijgt hij de hulp van de Amerikaanse zangeres Hailee Steinfeld, die vooral door haar rol in de film Pitch Perfect aan populariteit won. Het nieuwe nummer “Colour” heeft de kwaliteit om MNEK nu ook definitief als artiest op de kaart te zetten en is een leuke zomerse popsong geworden. Zowel MNEK als ook Hailee Steinfeld presteren en dat uit zich in een zeer aanstekelijke en kleurrijke song. Haal je dansbenen dus maar boven en laat je helemaal gaan.

1 juni 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief