Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jorja Smith – “February 3rd”

Vanaf het moment dat ze geselecteerd werd voor BBC Music Sound Of 2017, én daar vierde eindigde, gingen er vele deuren open voor Jorja Smith. Zo brengt ze volgende week haar debuutalbum Lost & Found uit, mocht ze meezingen op het album van Kendrick Lamar voor Black Panther en speelt deze zomer nog eens op ‘s lands grootste festival, Rock Werchter. De jonge artieste brengt vintage R&B waarin ze regelmatig uithaalt met haar indrukwekkende stem. Jorja Smith heeft heel wat fans in de wereld van hiphop-artiesten, zo mocht ze ook al meezingen op Drake’s album More Life, naast kleppers als Kayne West en Travis Scott.

De laatste voorbode voor haar debuut volgende week is dus “February 3rd”. Het is er eentje waar haar stem weeral eens centraal staat, ondersteund door jazzy vibes. De instrumentatie is erg minimalistisch maar dat is eens zo aangenaam. Ook het feit dat haar stem de aandacht steelt, beklagen wij ons niet want ze kan heerlijk uithalen. Op het einde krijgen we nog een paar ‘spoken words’, waar we wat verwijzingen in terugvinden naar haar debuutalbum dat volgende week uitkomt. We kijken alvast enorm uit naar dat debuutalbum en twijfelen geen seconde om te gaan checken of Jorja Smith ook live zo goed kan zingen, tot op Rock Werchter!

Facebook

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jorja Smith - "Gone"

De Britse nachtegaal Jorja Smith evolueerde de afgelopen jaren van belofte naar headliner in spe. Dankzij haar weergaloos debuut Lost & Found…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sonder & Jorja Smith - "Nobody But You"

Het was ruime tijd stil rond Sonder, ofwel Brent Faiyah en producersduo Atu en Dpat, maar de laatste tijd krijgen we steeds…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jorja Smith - "Addicted"

Ooit werkte ze als barista bij Starbucks, maar de tijden lijken inmiddels helemaal gekeerd voor de Britse r&b-zangeres. Na een virale hit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.