Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JAIN – “Alright”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JAIN – “Alright”

JAIN is terug! De Française woonde tijdens haar jeugdd in Dubai, Congo en Abu Dhabi, maar ze kwam terug naar Parijs. Daar zette ze een paar jaar geleden demo’s op Myspace. Andere artiesten mekten haar op en gaven haar het zetje dat ze nodig had. Debuutsingle “Come” kwam er in 2015 en al snel volgde een eerste EP. Een jaar later kwam het debuutalbum van JAIN. Met de nummers van Zanaka speelde ze op festivals in zowel Europa als Amerika. De Franse zangeres deed het dus snel goed.

Twee jaar later komt ze voor het eerst met nieuwe muziek. Voor “Alright” ruilt ze haar herkenbare zwarte kleedje met wit kraagje in voor een blauwe overal met een rood kraagje. De elektronische muziek blijft herkenbaar bij de muziek van JAIN. Net zoals op haar vorige plaat heeft “Alright” duidelijk Zuiderse invloeden die de zangers overnam uit de landen waar ze woonde. Het nummer is wel iets minder funky dan bijvoorbeeld “Makeba” of “Dynabeat” (enkele van haar bekendste nummers), maar ook in haar blauwe overal zal JAIN op dit nummer een dansje kunnen placeren als ze op 3/8 op Esperanzah festival in Floreffe (Namen) speelt.

FacebookInstagramWebsite

 

956 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Fender - "Alright"

Eind juni werden er enkele harten gebroken toen Sam Fender enkele dagen op voorhand verstek moest geven voor Rock Werchter. In 2019…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAAi - "Bodies of Water"

Weinig artiesten stralen zo een aanstekelijk enthousiasme uit als HAAi. Met haar brede glimlach slaagt ze erin om zelfs de meest stijve…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flume - "Say Nothing" (feat. MAY-A)

De mist rond het experimentele popfenomeen Flume, oftewel Harley Streten, lijkt zachtjesaan op te trekken. Na een dikke twee jaar zonder echt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.