Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JAIN – “Alright”

JAIN is terug! De Française woonde tijdens haar jeugdd in Dubai, Congo en Abu Dhabi, maar ze kwam terug naar Parijs. Daar zette ze een paar jaar geleden demo’s op Myspace. Andere artiesten mekten haar op en gaven haar het zetje dat ze nodig had. Debuutsingle “Come” kwam er in 2015 en al snel volgde een eerste EP. Een jaar later kwam het debuutalbum van JAIN. Met de nummers van Zanaka speelde ze op festivals in zowel Europa als Amerika. De Franse zangeres deed het dus snel goed.

Twee jaar later komt ze voor het eerst met nieuwe muziek. Voor “Alright” ruilt ze haar herkenbare zwarte kleedje met wit kraagje in voor een blauwe overal met een rood kraagje. De elektronische muziek blijft herkenbaar bij de muziek van JAIN. Net zoals op haar vorige plaat heeft “Alright” duidelijk Zuiderse invloeden die de zangers overnam uit de landen waar ze woonde. Het nummer is wel iets minder funky dan bijvoorbeeld “Makeba” of “Dynabeat” (enkele van haar bekendste nummers), maar ook in haar blauwe overal zal JAIN op dit nummer een dansje kunnen placeren als ze op 3/8 op Esperanzah festival in Floreffe (Namen) speelt.

FacebookInstagramWebsite

 

811 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KUČKA - "No Good for Me"

KUČKA, oftewel de Australische Laura Jane Lowther, dient met de single “No Good for Me” haar eerste muzikaal werk in van 2021….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Branco & Lukas Graham - “No Evil”

Benjamin Cimatu, beter gekend als Branco, een grote naam in de Deense hiphop-wereld, en Lukas Graham, een grote Deense naam in de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single EUT – “Party Time”

Voor de derde keer dit jaar pakt het Amsterdamse EUT uit met een nieuwe single. Ze kwamen eerder al op de proppen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.