Features

De vijf van “Den Beir” – 127

De zomer is aantocht, maar dat betekent niet dat er minder muziek wordt gemaakt. Voor de 127ste keer hebben we voor jou een vijftal te ontdekken nummers geselecteerd, die zeker de moeite waard zijn! Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Vanaf heden met één kort zinnetje uitleg erbij, omdat muziek nu eenmaal centraal staat op deze site. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

Luke James Shaffer – How Sweet the Sound

We beginnen met harten te breken, want Luke James Shaffer weet met een breekbare sound, een melig geluid en rustgevende stem een sterk staaltje singer-songwriterschap voor te leggen.

The Vacant – Touching Down

Drie studenten aan de universiteit uit de UK richten een band op, en ze brengen hierdoor een erg doordacht en opbouwend nummer uit, straf.

ELA Lindsey – Healing Me Slow

Een nieuwe artiest met een zachte stem gebouwd op een nummer met meerdere lagen en een perfecte productie. Zwoel en sensueel is hier de regel en het blijkt te werken ook.

The Outdoor Type – Don’t Be Fooled By Me

Uit Australië brengt The Outdoor Type gezellige, dromerige indie rock dat een erg Brits refrein heeft. Leuke song dus dat alleen maar positieve vibes met zich meebrengt.

Annie J – Make Believe

Slechts veertien jaar oud, maar nu al klaar om de wereld te veroveren. “Make Believe” is een leuk elektronisch popliedje dat zich meteen in het hoofd nestelt.

Dansen Dansen

Couros – Undertone

3409 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.