Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clean Bandit & Demi Lovato – “Solo”

Clean Bandit en Demi Lovato behoren tot de populairste acts bij de tieners en hebben elk al heel wat hits op hun naam staan. Een samenwerking was daarom slechts een kwestie van tijd en komt op het juiste moment. Beide acts zijn momenteel op het hoogtepunt van hun carrière en staan garant voor hits. Clean Bandit scoorde sinds hun doorbraak met “Rather Be” vijf maal platina in ons land en ook Demi Lovato heeft met o.a. “Skyscraper” en “Échame La Culpa” echte monsterhits in haar discografie staan.

“Solo” is de eerste samenwerking tussen de twee hitmachines en stelt mede dankzij het zomerse deuntje niet teleur. De single heeft een zeer hoog hit-gehalte en kan dus zeker in het lijstje van potentiële zomerhits. Demi Lovato haar stem wordt hier en daar wat onherkenbaar door de auto-tune, maar omdat deze slim ingezet wordt, stoort dat helemaal niet. “Solo” is een slim in elkaar gestoken poplied dat op een commercieel succes mikt. Clean Bandit en Demi Lovato hebben met hun samenwerking een dikke hit te pakken die je deze zomer nog vaak zal horen!

Demi Lovato staat op 28 mei in een binnen enkele minuten uitverkochte Lotto Arena en Clean Bandit valt deze zomer op 12 augustus op de Lokerse Feesten te bewonderen.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Fischer – I Love You, Please Don’t Hate Me (★★★½): Mengelmoes van melodieën

Sam Fischer is een Australische poprocksinger-songwriter en muzikant die in 2014 afstudeerde aan het Berklee College of Music in Boston. Al van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato - "Still Alive"

Nog niemand is de Amerikaanse singer-songwriter en acteur Demi Lovato vergeten. Tot nu toe bracht ze al acht studioalbums, twee videoalbums en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Unity"

De Amerikaanse dj en producer Marshmello liet zich de afgelopen jaren verleiden door samenwerkingen met popsterren en grote namen in de rapwereld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.