Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Camila Cabello & Pharrell Williams – “Sangria Wine”

Het is misschien wel de muziektrend van de afgelopen jaren. Meer dan ooit te voren bundelen twee of meer popsterren hun krachten om de charts te veroveren. De Amerikaans-Cubaanse zangeres Camila Cabello en de Amerikaanse zanger Pharrell Williams kunnen nu ook in dit lijstje geplaatst worden. Terwijl Camila nog maar net solo op pad is en met “Havana” een echte hit te pakken had, kent Pharrell de kneepjes van het vak al een tijdje. De jonge, opkomende superster en de gewezen superster gaan er samen helemaal voor en dat mag uit de nieuwe single blijken.

“Sangria Wine” werd al weken lang geteased en zo was de release geen verrassing meer. Het nummer maakt reeds deel uit van Camila’s setlist van haar huidige Never Be The Same Tour waarmee ze door Amerika trekt. De fans zijn al helemaal wild van het nummer, maar wij zijn dat iets minder. Het nummer heeft iets te weinig pit en is wat eentonig. We kunnen wel smaken dat Camila ook in het Spaans enkele strofes zingt, maar Pharrell’s passages zijn eerder vervelend in plaats van spetterend. Van sommige stukken spettert het Cubaanse temperament af, terwijl andere stukken eerder een ‘siesta’ lijken. Jammer.

18 mei 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief