Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez – “Back To You”

In de aanloop naar seizoen twee van de successerie Thirteen Reasons Why releasete Selena Gomez vandaag “Back To You”. Het lied mag dan misschien wel een post-break-up song zijn, het voelt aan als een poppy feel-goodlied dat je om de hals van je beste vrienden doet vliegen.

“Back To You” begint met een kampvuur-like gitaardeuntje dat algauw vergezeld wordt door Selena Gomez’ warme stem en wat lichte beats om dan te evolueren in haar typische dance-pop-sound. Het is een lied dat zo op elk feestje en op elke girls night gedraaid kan worden.

Toch is het niet meteen een doorsnee poplied. Gomez wekt met haar nieuwe single niet alleen heel hoge verwachtingen op voor haar derde studioalbum, maar ook nog eens een gezellige vibe die je naar je beste vrienden doet grijpen. Het lied is perfect voor van die zomeravonden, die nu steeds dichterbij komen.

Facebook

11 mei 2018

About Author

Lotte Coolen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief