Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Saint Raymond – “Dancing”

In de geschiedenis van de katholieke kerk zijn er een hele resem Heilige Raymonds de revue gepasseerd. Deze zijn niet te verwarren met de Britse singer-songwriter Saint Raymond. Callum Burrows begon zijn muzikale carrière als jonge man die de open mic avonden onveilig maakte. Daardoor kreeg hij de kans om het voorprogramma te verzorgen zusjes HAIM en Ed Sheeran. In 2015 bracht hij zijn debuutalbum uit genaamd Young Blood. Nadien werd het een tijdje stil rond deze jonge Brit. Vorig jaar kregen we een EP op ons afgevuurd en nu is hij helemaal terug met zijn single “Dancing”.

De afgelopen jaren evolueerde Saint Raymond van een tokkelende singer-songwriter naar een fijne indiepop zanger. Ook op “Dancing” krijgen we opnieuw te maken met een jonge man die weet hoe hij zijn luisteraars moet aanpakken. Het nummer heeft een aanstekelijke baslijn die hand in hand gaat met een fijn gitaarriffje. Ook het refrein werkt aanstekelijk en baant zich als een ware oorworm een weg naar onze hersenen. Met dit fijn lente zonnetje komt “Dancing” als geroepen en kijken we alvast uit naar zonnige zomeravonden.

Facebook / Website

 

11 mei 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief