Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Drenge – “This Dance”

Sinds 2011 wervelen Eoin en Rory Loveless als het rockduo Drenge door de Britse rockmuziek. De debuutplaat van de twee heren uit Sheffield verscheen in 2013 en werd meer dan goed ontvangen, twee jaar later volgde dan Undertow en na heel wat shows te hebben gespeeld, trokken ze zich terug in de studio om aan nieuw materiaal te werken. Het eerste nummer, “This Dance”, na meer dan drie jaar stilte is een meer dan geslaagd comeback!

“This Dance” duurt amper twee minuten en dertig seconden en knalt aan een hoog tempo door de speakers. De baslijn is weer messcherp en de drums gaan hard, geen wonder dus dat ze in het verleden al vaker met Royal Blood werden vergeleken. Opvallend is dat dit hun meest toegankelijke nummer tot nog toe is en weer geproduceerd werd door Ross Orton, die in het verleden al samengewerkt heeft met onder andere Arctic Monkeys. “This Dance” is een straffe comeback met een catchy chorus van Drenge die we de kommende dagen niet meer uit ons hoofd zullen krijgen!

Facebook

7 mei 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief