Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Family of the Year – “Let Her Go”

In 2014 scoorde de Amerikaanse indie rock band Family of the Year een wereldhit met het fraaie “Hero”, ook al was het nummer toen al twee jaar oud. Het laatste album van het viertal dateert van 2015, daarna werd het even wat stiller tot ze eerder dit jaar de single “Hold Me Down” losten. Vandaag komt daar de tweede single “Let Her Go” bij.

Waar “Hold Me Down” een aanstekelijk elektronisch nummer was, klinkt “Let Her Go” helemaal anders. “Let Her Go” gaat over het loslaten van een geliefde en het tempo ligt duidelijk veel lager. ‘Maybe meet in summer up in the sky’, zingt Joe Keefe, gevolgd door ‘Telling you we never should’ve said goodbye’. Het nummer gaat over een abrupt afscheid en de moeilijkheidsgraad om daarmee om te gaan.

“Let Her Go” lijkt een beetje in de lijn van vorige knuffelbare nummers te liggen, waarbij het vooral de bedoeling is om uw geliefde eens goed vast te pakken. “Hold Me Down” leek een stap in een andere richting te zijn voor de band uit Los Angeles, met deze single lijken ze toch weer terug te grijpen naar de succesformule waarmee ze in 2014 de wereld veroverden.

Afsluiten doet Keefe met de woorden ‘Hello nighttime, goodbye sunshine’, een directe verwijzing naar het album dat uitkomt op 18 mei. Wij kunnen alvast niet wachten welke richting Family of the Year uitgaat.

Facebook

125 posts

About author
Alles kan, alles mag.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cate Le Bon – “Remembering Me”

De Welshe Cate Le Bon heeft met “Remembering Me” een nieuwe single van haar aankomende album Pompeii uitgebracht dat zal verschijnen op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hein Cooper - "Only"

Als je twijfelt over welke muziek een sombere en koude winternacht bij de open haard als een droom begeleidt, is er maar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sunset Sons – “Soul Destroyer”

Het is alweer van deze zomer geleden dat de mannen van Sunset Sons van zich lieten horen met het nummer “Sunny Funny…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.