Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maurice Moore – “Fortnite (Toasted)”

De 21 jaar oude R&B zanger Maurice Moore staat nog helemaal aan het begin van zijn carrière. Veel informatie valt er nog niet te vinden over hem, maar toch wist hij al een kleine hit te scoren met “The Loudest Silence”. Vorig jaar kwam hij naar buiten met het album The Amber Room waarin hij samenwerkte met Jeff Sanon en Tay Jasper. In 2018 bracht hij al enkele singles uit waaronder “Take Time” en zijn laatste nieuwe “Fortnite (Toasted)”. Zijn muziek kunnen we het best omschrijven als een mix van R&B, hip hop en soul.

Met zijn nieuwe single vergelijkt hij zijn eigen leven met de populaire videogame Fortnite. Hij brengt een hip hop nummer waarin hij toch zijn zangtalent naar laat boven komen. De single brengt een leuk ontspannen sfeertje met zich mee en komt net op tijd om ervan te genieten tijdens deze warme dagen in de zon. Maurice Moore heeft zeker kans om het te maken als je het ons vraagt! Hij brengt een combinatie van de rap van Drake en de R&B vibes van bijvoorbeeld H.E.R. Als je eens zin hebt in iets nieuws is het zeker een aanrader!

Conclusie: Maurice Moore is someone to watch!

Facebook / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sonder & Jorja Smith - "Nobody But You"

Het was ruime tijd stil rond Sonder, ofwel Brent Faiyah en producersduo Atu en Dpat, maar de laatste tijd krijgen we steeds…
AlbumsRecensies

Paul Stanley's Soul Station – Now and Then (★★★): De soul van een rockgod

Op de bootlegcollectie People, Let Me Get This Off My Chest hoor je Paul Stanley, ook bekend als The Star Child, meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paul Stanley's Soul Station – “I, Oh I”

Het leven kan wreed zijn. Kiss-fans schreeuwen al negen jaar om nieuwe muziek en nu opperhoofd Paul Stanley iets uitbrengt, is het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.