Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane – “Loaded”

Miles Kane is voor velen onder ons al lang geen onbekende meer. Het enfant terrible van de Britpop bracht in 2011 Colour of the Trap uit en werd er in Groot-Brittanië met een gouden plaat beloond. Ook zorgde hij een kleine twee jaar geleden nog voor heel wat furore met Alex Turner als The Last Shadow Puppets en speelden ze zowel Rock Werchter als Pukkelpop helemaal plat. Dit jaar, maar liefst vijf jaar na zijn vorige soloplaat, brengt Miles Kane zijn eerste nieuwe nummer “Loaded” uit dat op zijn derde plaat Coup De Grace zal staan staan!

“Loaded” klinkt op het eerste gehoor niet slecht en dat komt vooral omdat het nummer heel sterk aan The Last Shadow Puppets doet denken. Maar helemaal wild worden we toch niet van “Loaded”. Er zijn hier en daar wel wat leuke elementen op het nummer te horen zoals het gitaarrifje en het refrein is ook wel nog in orde, maar de strofes kunnen ons niet echt boeien. Miles Kane kan beter dan dit en dat heeft hij ons al meermaals bewezen. Nog even wachten dus op die nieuwe plaat tot we te weten komen of het bij dit bescheiden begin blijft of dat er toch wat meer pep in de plaat zit!

Facebook

16 april 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter