Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Swae Lee feat. Slim Jxmmi – “Guatemala”

Dat de mannen van Rae Sremmurd momenteel op dreef zijn, is een feit. Nadat ze in maart bekend maakten dat ze met een nieuwe driedelige plaat komen, lost het duo geregeld nieuwe nummers. Nadat we vorige week de nieuwe van Slim Jxmmi “Chanel” te horen kregen, is het deze week de beurt van zijn kompaan Swae Lee.

“Guatemala” ligt in de lijn van zijn eerder gereleasde solonummer “Hurt to Look” en klinkt heel zomers. De verfrissende beat en de autotune stem van Swae Lee passen goed samen en zorgen voor een heel catchy nummer. Ook Slim Jxmmi is op “Guatemala” te horen en weet een geslaagde bijdrage te leveren aan het nummer. Wij zijn terug helemaal mee met het duo en kijken al uit naar het resultaat van het meest ambitieuze hip hop project van het jaar!

Rae Sremmurd speelt op donderdag 6 juli op de main stage van Rock Werchter!

Facebook

12 april 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief