Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CHVRCHES – “Miracle”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CHVRCHES – “Miracle”

Het is nog meer dan een maand wachten op het nieuwe album van CHVRCHES, maar we kregen al heel wat voorsmaakjes.“Get Out” als eerste, “My Enemy” met Matt Berninger iets later en het geniale “Never Say Die” nog geen twee weken geleden. Vandaag komt de band met “Miracle”, een mirakel zou je denken, maar het is wel de minste single van de vier. Of de invloed van producer Steve Mac, die eerder al met Shakira en Demi Lovato samenwerkte, daar voor iets tussen zit, laten we in het midden. Op 25 mei verschijnt Love Is Dead en op 8 juni spelen ze op Best Kept Secret Festival, een maand later op 6 juli spelen ze op Rock Werchter.

“Miracle” werd aangekondigd als één van hun grootste singles tot dusver, en we kunnen daar wel inkomen. Helaas gaat hierdoor de uniciteit van hun muziek verloren. De single heeft wel nog steeds de breekbare stem van frontvrouw Lauren Mayberry, maar de productie hier is net iets te plat. De drop is niet overtuigend en totaal overbodig, het lijkt soms een beetje alsof ze een EDM song wilden maken, maar dan iets minder fel. Ook een kleine Imagine Dragons invloed is aanwezig, niet zo plezant dus als je weet dat de vorige singles net uitblonken in de simpliciteit. Jammer, maar het kalf is nog niet verdronken.

 /  / 

3588 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CHVRCHES - "Talking In My Sleep"

Het ziet er niet naar uit dat we in de nabije toekomst een nieuw album van CHVRCHES moeten verwachten, want frontvrouw Lauren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CHVRCHES - "Manhattan"

CHVRCHES is al een decennium een middelgrote naam in het elektropopgenre en dat heeft het drietal voor een groot deel te danken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris & Ellie Goulding - "Miracle"

Positief plus positief blijft positief, dus de nieuwe samenwerking tussen Calvin Harris en Ellie Goulding is ongetwijfeld een streamingskanon in spe. Dit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.