Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yellow Days – “The Way Things Change”

Vorig jaar bracht Yellow Days met is “Everything Okay in Your World” zijn eerste langspeelplaat uit. Met die plaat breidde de George Van Den Broek een verlengstuk aan zijn ep “Harmless Melodies”, die uitkwam in 2016.  Ook al is de Londenaar nog steeds maar 18 jaar, er zijn niet veel die zo’n gedefinieerde sound hebben. Zijn muziek is een mix van pop- en rockinvloeden, denk aan King Krule, Mac Demarco en Homeshake, met een scheut soul en R&B. De artiest werkte onlangs nog mee aan het album Dear Annie van Rejjie Snow en is nu aan het werken aan zijn eigen echte debuutalbum.

Met  “The Way things Change” houdt Yellow Days vast aan zijn succesrecept. De song wordt zoals gewoonlijk gedragen door de kenmerkende karakteristieken in Van Den Broek’s stem. Het lied heeft een groovy sound en roept op tot dansen. Veel variatie zit er echter niet in het lied, iets wat typerend is voor een Yellow Days-song. Toch is het wederom een leuke single van de jonge Brit en hopen we dat hij met zijn debuutalbum de laatste critici kan overtuigen van zijn talent. Op 27 april speelt hij samen met Insecure Men in de Botanique. Een concert dat je niet mag missen, als je het ons vraagt.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days & Mac DeMarco - "The Curse"

De jonge Brit Yellow Days nestelt zich sinds eind 2016 alsmaar dieper in ons hart met zijn mix tussen bedroom pop, psychedelische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days - "Love Is Everywhere"

Ondanks zijn piepjonge leeftijd is Britse multi-instrumentalist George Van Den Broek al een paar jaar aan zijn opmars bezig. Zijn artiestennaam Yellow…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days - "Treat You Right"

De Britse twintiger George van den Broek maakt zijn eigen versie van indierock, iets wat zich bevindt tussen Mac Demarco en King…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.