Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warhola – “Promise”

Warhola vult al AB’s, maar heeft nog geen debuutplaat uit. Hoe dat te verklaren valt? Frontman Oliver Symons is ook lid van het immens populaire Bazart en speelde met Bazart in uitverkochte Sportpaleizen en overvolle festivaltenten. Het succes van Bazart heeft hij met Warhola nog niet kunnen evenaren, maar wat niet is, kan nog komen. Terwijl mede-Bazart-lid Simon Nuytten net het afscheid van zijn jeugdgroep Felix Pallas aankondigde, komt Oliver met het nieuws dat de debuutplaat van Warhola momenteel in de laatste fase zit. Warhola zal twee jaar na de eerste ep Aura met het vervolg komen in de vorm van een langspeler en we zijn alvast razend benieuwd.

“Promise” heeft aanvankelijk een Amerikaanse hiphop vibe, maar van zodra Oliver Symons begint te zingen, krijgen we meteen weer een Warhola-gevoel. We horen meerdere lagen aan stemmen, die al dan niet vervormd werden en zo voor de Warhola sound zorgen die hen tot nu toe nog geen windeieren gelegd heeft. Het nummer is enorm radiovriendelijk en zal mede dankzij Studio Brussel zonder twijfel een hit worden. “Promise” is dus de eerste voorbode van de debuutplaat die we dit jaar zullen krijgen.

1489 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FeaturesInstagramUitgelicht

De 20 beste Belgische albums van 2019

Belgische muziek, of belpop, is een fenomeen waar je als Belgische muzieksite niet omheen kunt. En maar goed ook, want in ons…
LiveRecensies

Rock Herk 2019 (Festivaldag 2): Perfecte mix van zware gitaren en vrolijke pop

Na een drukke eerste festivaldag en een magistraal dEUS lag de lat voor dag twee meteen hoog. Net als vrijdag begon de…
LiveRecensies

Rock Werchter 2019 (Festivaldag 2): Vergunning voor een geslaagde dag

De tweede dag van een festival start iedereen altijd met hernieuwde energie. Dat was zeker niet anders op Rock Werchter, waar de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.