Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single A$AP Rocky ft. BlocBoy JB – „Bad Company“

Het is maar liefst drie jaar geleden dat de Amerikaanse rapper A$AP Rocky zijn vorige plaat At. Long. Last. A$AP uitbracht, maar daar wordt dit (voor)jaar verandering in gebracht. Zijn nieuwe plaat zou binnenkort verschijnen en Testing heten. Een nieuwe single is er echter nu al met “Bad Company”, een samenwerking met de doorbrekende rapper uit Memphis BlocBoy JB!

In een interview met GQ verklapte A$AP dat hij heel wat nieuwe sounds gaat uitproberen op zijn nieuwe plaat en dat is meteen te horen op “Bad Company”. Het nummer heeft de gekende A$AP-vibe, maar klinkt toch wat anders dan zijn oudere klassiekers “Everyday” of “L$D”. Samen met zijn maat BlocBoy JB steekt hij bovendien in de lyrics de draak met zijn haters (‘Nigga, where you at? Pin the drop, uh’) en bevestigd er nog maar eens zijn positie in de hip hop wereld. Laat Testing maar komen, we zijn er in ieder gevaal klaar voor!

Facebook

29 maart 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief