FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Down The Rabbit Hole vervolledigt line up met Jorja Smith, Black Rebel Motorcycle Club en 37 anderen.

 

Down The Rabbit Hole is misschien wel het gezelligste festival van de lage landen en ook de line up is elk jaar weer schitterend. Dit jaar headlinen Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds en Anderson. Paak & The Free Nationals het festival in de Groene Heuvels te Beuningen in Nederland. Het festival is een weekje voor Rock Werchter en deelt heel wat namen met het Belgische topfestival, waaronder ook enkele nieuwe bevestigingen. Zo zullen de Britse urbanqueens Iamddb en Jorja Smith, de rockers Black Rebel Motorcycle Club en Rival Sons op beide festivals te zien zijn. Onder de laatste namen vinden we ook de debutanten Shame, de ervaren mannen Suuns, de knotsgekke Hannah Williams & The Affirmation en de uitzonderlijk getalenteerde dames Luwten en Wwwater. De hele line up incl. nieuwe namen vind je onder de video.

Voor het festival kan je enkel weekendkaarten verkrijgen en die zijn te koop via Down The Rabbit Hole. Naast de line up maakte de organisatie het blokkenschema bekend.

Line-up in willekeurige volgorde (nieuwe bevestigingen zijn onderlijnd):

Vrijdag 29 juni

De Jeugd Van Tegenwoordig – Leon Bridges – Black Rebel Motorcycle Club – MGMT – Queens Of The Stone Age – Curtis Harding – Rival Sons – Tom Mish – Jorja Smith – Jon Hopkins – Teddy Takeover feat. Boye & Sunne Sjoerd – Fufanu – KOKOKO! – J. Bernardt – Warmduscher – Joe Goddard. – Parcels – IAMDDB – Palmbomen II DJ Set – I-F – Donaldo – Elias El Gersma – DJ Flugvél og Geimskip – Essaie Pas – Colin Benders – Luwten – Dave Budha

Zaterdag 30 juni 

Hannah Williams & the Affirmations – Calexico – Sampha – David Byrne – Anderson. Paak & The Free Nationals – Tamino – La Femme – James Holden & The Animal Spirits. – First Aid Kit –  Fever Ray – Odesza – Saturday Night Section – Yungblud – Muyayo Rif – Masego – Togo All Stars – Idles – Oh Sees – Titia – The Black Madonna – Donaldo – Karel – Palbomen II – Rizan Said – Sjamsoedin – Foé – Wwwater

Zondag 1 juli

The Breeders – Fink – Jungle – Franz Ferdinand – Nick Cave & The Bad Seeds – Wende – Portugal. The Man – St Vincent – Nils Frahm – Goldlink – Rabit Radio feat. Arnold & Brutus – Bruno Major – Moses Sumney – SUUNS – Tank and the Bangas – Shame – Bökkers – RahaanSadar Bahar – Donaldo – Lyzza – Jameszoo – Dollkraut Band – ACIDP303WER – Clean Pete – Alfa Mist

1215 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.