Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles Leon Bridges – “Bet Ain’t Worth The Hand” & “Bad Bad News”

De soulfans (en wij) keken er lang naar uit en ons wachten werd zonet dubbel beloond. Leon Bridges kwam vandaag met twee nieuwe nummers, “Bet Ain’t Worth The Hand” en “Bad Bad News”, op de proppen die op de opvolger van zijn gevierde debuutplaat Coming Home zullen staan. De fans van de Texaan duiden maar ook best 4 mei in hun agenda aan want dan komt die tweede plaat uit die Good Thing zal noemen!

“Bet Ain’t Worth The Hand” is een modern soul/gospel nummer geworden waarin de prachtige herkenbare stem van Leon Bridges, die ons al een drietal jaren geleden op zijn debuut wist te verbluffen, heerlijk over de melodieën glijdt. Niet alleen Leon Bridges levert op “Bet Ain’t Worth The Hand” een straffe prestatie, ook de muzikanten laten op een indrukwekkend mooie manier van zich horen!

Het tweede nummer “Bad Bad News” klinkt dan weer heel ‘jazzy’ en is een beetje meer uptempo in vergelijking met “Bet Ain’t Worth The Hand”. Vooral de outro van “Bad Bad News” is ijzersterk die ook wat aan de soullegende D’Angelo doet denken. Heel straf nummer dat het hart van de muziekliefhebber snel doet slaan!

Leon Bridges stelt met zijn nieuw werk in ieder geval niet teleur en we vermoeden dan ook dat die moeilijke tweede plaat daadwerkelijk een goed ding zal worden.

Op zaterdag 1 juli speelt Leon Bridges op Couleur Café en zal er zijn sterke livereputatie alle eer aan doen!

Facebook

13 maart 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief