FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Noel Gallagher, Air Traffic, Parov Stellar en 22 andere namen ronden affiche Rock Werchter af

We kregen al heel wat fijne namen op de line-up van Rock Werchter en vandaag legt de organisatie die line-up in een definitieve plooi. Naast headliners als Arctic Monkeys, Pearl Jam, Queens Of The Stone Age en The Killers krijgen we vandaag maar liefst 25 nieuwe namen. De één alweer bekender dan de ander. Op donderdag 5 juli kan je genieten van Craig David presents TS5, Rae Sremmurd, Little Simz, Gang Of Youths, Jade Bird en Otzeki. Op vrijdag krijg je Air Traffic, The Courteneers, Curtis Harding, Wolf Alice, Sam Fender en Isaac Gracie. Zaterdag komen er vijf namen bij met The Breeders, Jorja Smith, The Last Internationale, Durand Jones & The Indications en Emma Bale. Tot slot krijg je op zondag nog Noel Gallagher’s High Flying Birds, Parov Stellar, Post Malone, Novastar, Albert Hammond Jr., Naaz, The Academic en Warbly Jets.

Voor ieder wat wils dus in de laatste aankondiging. Van fijne singer-songwriter naar stevige britpop tot hip hop waarvan je spontaan aan het springen gaat. We krijgen zelfs leden van Oasis en The Strokes voorgeschoteld, als dat niet fijn is. Niet allemaal de bekendste namen, maar we kunnen tevreden zijn dat je dit jaar ook iets zal ontdekken op Rock Werchter.

Tickets voor Rock Werchter zijn reeds te koop via hun site.


Overzicht van bekendgemaakte artiesten in alfabetische volgorde (nieuwe namen onderlijnd):

Donderdag 5 juli:

Alice In Chains – Anne-Marie – At The Drive In – Black Rebel Motorcycle Club – Craig David presents TS5Gang Of Youths – Gorillaz – Jade Bird – James Bay – Kali Uchis – Keir – Little Simz – Marshmello – Otzeki – Queens Of The Stone Age – Rae Sremmurd – Rival Sons – The Script – Sevn Alias – Steven Wilson – The Vaccines – Tom Grennan – Triggerfinger

Vrijdag 6 juli:

Air Traffic – Anderson .Paak & The Free Nationals – Angus & Julia Stone – Arsenal – Ben Howard – CHVRCHES – The Courteneers – Curtis Harding – Dermot Kennedy – First Aid Kit – Franz Ferdinand – IAMDDB – Isaac Gracie – The Killers – London Grammar – Russ – Sam Fender – Snow Patrol – Tom Walker – Walking On Cars – The White Buffalo – Wolf Alice

Zaterdag 7 juli:

Angèle – The Breeders – Dotan – Durand Jones & The Indications – Emma Bale – Fleet Foxes – Jack Johnson – Jack White – Jorja Smith – JP Cooper – Khalid – The Last Internationale – MGMT – Pearl Jam – Petit Biscuit – Stereophonics – Stone Sour – The Struts – Susanne Sundfør

Zondag 8 juli:

The AcademicAlbert Hammond Jr. – The Amazons – Arctic Monkeys – David Byrne – Eels – Equal Idiots – Fever Ray – George Ezra – IDLES – Kaleo – Naaz – Nao – Nick Cave & The Bad Seeds – Nine Inch Nails – Noel Gallagher’s High Flying Birds – Novastar – Pale Waves – Parov Stellar – Post Malone – PVRIS – Roméo Elvis & Le Motel – Rone – Sigrid – Warbly Jets

3409 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Features

Nabeschouwing Rock Werchter 2022: Straffe sets, annuleringen, covers en tieneridolen

Na twee zomers vol zomerbars en parklifes was het afgelopen weekend eindelijk weer zoals vanouds. Geen fris groen gras, maar iets dat…
InstagramLiveRecensies

Red Hot Chili Peppers @ Rock Werchter 2022: Een matig gepeperde afsluiter

The show must go on! Enkele dagen geleden moest Red Hot Chili Peppers zijn optreden in Glasgow nog afzeggen wegens ziekte, maar…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 4): Fonkelend richting ontknoping

Het lot van dag vier hing een tijd lang aan een zijden draadje, want tot gisterenmiddag bleef het onduidelijk of grote afsluiter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.