FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Noel Gallagher, Air Traffic, Parov Stellar en 22 andere namen ronden affiche Rock Werchter af

We kregen al heel wat fijne namen op de line-up van Rock Werchter en vandaag legt de organisatie die line-up in een definitieve plooi. Naast headliners als Arctic Monkeys, Pearl Jam, Queens Of The Stone Age en The Killers krijgen we vandaag maar liefst 25 nieuwe namen. De één alweer bekender dan de ander. Op donderdag 5 juli kan je genieten van Craig David presents TS5, Rae Sremmurd, Little Simz, Gang Of Youths, Jade Bird en Otzeki. Op vrijdag krijg je Air Traffic, The Courteneers, Curtis Harding, Wolf Alice, Sam Fender en Isaac Gracie. Zaterdag komen er vijf namen bij met The Breeders, Jorja Smith, The Last Internationale, Durand Jones & The Indications en Emma Bale. Tot slot krijg je op zondag nog Noel Gallagher’s High Flying Birds, Parov Stellar, Post Malone, Novastar, Albert Hammond Jr., Naaz, The Academic en Warbly Jets.

Voor ieder wat wils dus in de laatste aankondiging. Van fijne singer-songwriter naar stevige britpop tot hip hop waarvan je spontaan aan het springen gaat. We krijgen zelfs leden van Oasis en The Strokes voorgeschoteld, als dat niet fijn is. Niet allemaal de bekendste namen, maar we kunnen tevreden zijn dat je dit jaar ook iets zal ontdekken op Rock Werchter.

Tickets voor Rock Werchter zijn reeds te koop via hun site.


Overzicht van bekendgemaakte artiesten in alfabetische volgorde (nieuwe namen onderlijnd):

Donderdag 5 juli:

Alice In Chains – Anne-Marie – At The Drive In – Black Rebel Motorcycle Club – Craig David presents TS5Gang Of Youths – Gorillaz – Jade Bird – James Bay – Kali Uchis – Keir – Little Simz – Marshmello – Otzeki – Queens Of The Stone Age – Rae Sremmurd – Rival Sons – The Script – Sevn Alias – Steven Wilson – The Vaccines – Tom Grennan – Triggerfinger

Vrijdag 6 juli:

Air Traffic – Anderson .Paak & The Free Nationals – Angus & Julia Stone – Arsenal – Ben Howard – CHVRCHES – The Courteneers – Curtis Harding – Dermot Kennedy – First Aid Kit – Franz Ferdinand – IAMDDB – Isaac Gracie – The Killers – London Grammar – Russ – Sam Fender – Snow Patrol – Tom Walker – Walking On Cars – The White Buffalo – Wolf Alice

Zaterdag 7 juli:

Angèle – The Breeders – Dotan – Durand Jones & The Indications – Emma Bale – Fleet Foxes – Jack Johnson – Jack White – Jorja Smith – JP Cooper – Khalid – The Last Internationale – MGMT – Pearl Jam – Petit Biscuit – Stereophonics – Stone Sour – The Struts – Susanne Sundfør

Zondag 8 juli:

The AcademicAlbert Hammond Jr. – The Amazons – Arctic Monkeys – David Byrne – Eels – Equal Idiots – Fever Ray – George Ezra – IDLES – Kaleo – Naaz – Nao – Nick Cave & The Bad Seeds – Nine Inch Nails – Noel Gallagher’s High Flying Birds – Novastar – Pale Waves – Parov Stellar – Post Malone – PVRIS – Roméo Elvis & Le Motel – Rone – Sigrid – Warbly Jets

2939 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes annuleert Europese tour en komt niet naar Rock Werchter 2021

Het is een donkere week voor het festivallandschap. Niet dat we het niet zagen aankomen in deze coronatijden, maar de klappen komen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pearl Jam komt in 2021 naar Rock Werchter

Festivals doen hun uiterste best om een groot deel van hun line-up voor volgend jaar weer vast te leggen, maar dat is…
LiveRecensies

Arno @ Rock Werchter Zomerbar 2020: Nous sommes quand même tous des Belges

Voor Arno was zijn eerste volledige optreden sinds de coronacrisis niet zo maar een comeback. Zijn voorjaarstournee was met of zonder het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.