Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DJ Khaled, JAY Z, Future en Beyoncé – “Top Off”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DJ Khaled, JAY Z, Future en Beyoncé – “Top Off”

DJ Khaled kwam vandaag met een nieuwe hit “Top Off” in samenwerking met JAY Z, Future en Beyoncé. Dat de producer opnieuw samenwerkt met grote sterren is geen nieuwtje. Hij werkte vorig jaar nog samen met het celebritykoppel JAY Z en Beyoncé en ook maakte hij al “I Got The Keys” samen met Future en JAY Z. Moeten we al deze sterren nog voorstellen? Het powerkoppel Beyoncé en JAY Z kent iedereen ongetwijfeld. Future is een hedendaagse rapper die al meermaal aan de top van de hitlijsten stond (met bijvoorbeeld “Mask Off”) en DJ Khaled heeft al enorm veel liedjes geproduced met de grootste Amerikaans sterren (waaronder Chris Brown, Kanye West, Nicki Minaj en Drake).

Het nummer start met een oldschool hiphop vibe. We horen in het begin natuurlijk DJ Khaled eventjes met zijn “We the best music” en “another one” die hij in al zijn nummers schreeuwt. Vervolgens horen we afwisselend de klassieke rap van JAY Z en hedendaagse rap van Future die elkaar goed aanvullen in het nummer. Meer op het einde horen we een hiphop queen B die goed haar mannetje staat in het nummer. “Top Off” is de eerste release van zijn nieuwe album waarvan hij ook nog maar net de naam bekend maakte, nl. Father of Asahd. Het nummer is een pure hiphop song met een hoog energielevel, een combinatie van veel talent!

Nu nog eventjes wachten op de release van het volledige album!

 

facebook / Twitter

Related posts
LiveRecensies

Beyoncé @ Koning Boudewijnstadion: Moeder der moeders

55.000 tickets die in een mum van tijd over de toonbank vlogen, om en bij de tienduizend zoekertjes op Ticketswap, fans die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Weeknd - "Double Fantasy" (feat. Future)

Eind 2020 keerde The Weeknd na een relatief lange radiostilte terug richting schijnwerpers en sindsdien is er eigenlijk onophoudelijk geen ontkomen meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Parov Stelar - "Future" (feat. James Deacon)

Parov Stelar is een componist, modeontwerper, dj en producer, oftewel een drukke man. Vorig jaar verscheen het album Moonlight Love Affair, waarvan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.