Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Diplo – “Worry No More” ft. Lil Yachty & Santigold

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Diplo – “Worry No More” ft. Lil Yachty & Santigold

Vorige week kregen we van Diplo al een eerste voorsmaakje te horen van zijn nog te verschijnen EP California. De samenwerking met D.R.A.M. had een sound die we nog niet vaak van Diplo gehoord hadden, iets melodramatisch zelf. Deze week is het alweer tijd voor een nieuwe single genaamd “Worry No More”.

Ditmaal krijgen we een samenwerking met rapper Lil Yachty en de Amerikaanse zangeres Santigold. Lil Yachty bracht vorig jaar zijn debuutalbum Teenage Emotions uit. Daarop kregen we al een samenwerking te horen tussen de rapper en Diplo. Ook Santigold heeft een muzikaal verleden met Diplo. Ze was in het verleden al te horen op twee nummers van Major Lazer, dat andere project waarvan Diplo deel uitmaakt.

“Worry No More” is in tegenstelling tot de vorige single een echt feel good nummer. Santigold neemt de strofes voor haar rekening terwijl Lil Yachty ons van een catchy refrein voorziet. De inhoud van het nummer zal voor de meeste mensen wel herkenbaar zijn. We maken ons te veel zorgen om allerlei kleine dingen. Eigenlijk zouden we er beter aan doen om gewoonweg te genieten van het leven en op zijn minst moeten proberen om onze dromen waar te maken. Mooie boodschap om het weekend mee in te gaan wat ons betreft! De volledige EP zou later deze maand moeten verschijnen. Samen met zijn nieuwe album en een karrenvracht aan hits komt Diplo ons deze zomer verwennen met een optreden op Dour. Om naar uit te kijken!

Website / Twitter / Youtube

Related posts
AlbumsRecensies

Drake - For All The Dogs (★★★): Een dobermann met een zachte pels

Wanneer de grootste naam uit de hiphop-scene een nieuw album dropt, zit er maar een ding op: alles aan de kant gooien…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lil Yachty – Let’s Start Here. (★★★½): Gewaagde nieuwe start

Het laatste album van de Grammy-genomineerde muzikant Lil Yachty dateerde alweer van drie jaar geleden; tijd voor een nieuw dus. De Amerikaan…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Santigold - Spirituals (★★★): Assortiment van thee

Je kent Santigold misschien nog van 2012 toen ze met “Disparate Youth” een hit scoorde. Tien jaar later brengt de Amerikaanse Santi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.