Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Diplo – “Worry No More” ft. Lil Yachty & Santigold

Vorige week kregen we van Diplo al een eerste voorsmaakje te horen van zijn nog te verschijnen EP California. De samenwerking met D.R.A.M. had een sound die we nog niet vaak van Diplo gehoord hadden, iets melodramatisch zelf. Deze week is het alweer tijd voor een nieuwe single genaamd “Worry No More”.

Ditmaal krijgen we een samenwerking met rapper Lil Yachty en de Amerikaanse zangeres Santigold. Lil Yachty bracht vorig jaar zijn debuutalbum Teenage Emotions uit. Daarop kregen we al een samenwerking te horen tussen de rapper en Diplo. Ook Santigold heeft een muzikaal verleden met Diplo. Ze was in het verleden al te horen op twee nummers van Major Lazer, dat andere project waarvan Diplo deel uitmaakt.

“Worry No More” is in tegenstelling tot de vorige single een echt feel good nummer. Santigold neemt de strofes voor haar rekening terwijl Lil Yachty ons van een catchy refrein voorziet. De inhoud van het nummer zal voor de meeste mensen wel herkenbaar zijn. We maken ons te veel zorgen om allerlei kleine dingen. Eigenlijk zouden we er beter aan doen om gewoonweg te genieten van het leven en op zijn minst moeten proberen om onze dromen waar te maken. Mooie boodschap om het weekend mee in te gaan wat ons betreft! De volledige EP zou later deze maand moeten verschijnen. Samen met zijn nieuwe album en een karrenvracht aan hits komt Diplo ons deze zomer verwennen met een optreden op Dour. Om naar uit te kijken!

Website / Twitter / Youtube

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kanye West - Donda (★★★½): Geduld loont

Eindelijk is het zover: Donda, het tiende studioalbum van Kanye West is er dan toch gekomen. Oorspronkelijk was de plaat voorzien voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Diplo & Damian Lazarus - "Don't Be Afraid" (feat. Jungle)

Wie Diplo niet kent van zijn solowerk als dj en producer, kent hem ongetwijfeld als lid van Major Lazer of van LSD…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tommy Cash - "ZUCCENBERG" (feat. $uicideboy$ & Diplo)

Een genre vastplakken op Tommy Cash is net zoals appelen met peren vergelijken, dat gaat gewoon niet. Elk nummer dat Tommy Cash…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.