Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Rae Sremmurd, Slim Jxmmi en Swae Lee – “Powerglides”, “Brxnks Truck” en “Hurt to Look”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Rae Sremmurd, Slim Jxmmi en Swae Lee – “Powerglides”, “Brxnks Truck” en “Hurt to Look”

2018 belooft een spannend jaar te worden voor de fans van Rae Sremmurd. Nadat het duo vorige zomer o.a. op Rock Werchter & Les Ardentes stonden en in 2016 met “Black Beatles”, mede dankzij de Mannequin Challenge, een echte hit te pakken hadden, brengt het hiphop duo uit Mississippi binnenkort hun derde plaat SR3MM uit en dat deze speciaal gaat worden is duidelijk. Hun derde worp zal namelijk uit drie delen bestaan: de derde plaat van Rae Sremmurd, een soloplaat van Swae Lee en een soloplaat van Slim Jxmmi. Van ieder project kregen we vandaag een nieuw nummer te horen.

Beginnen doen we met het nieuwe nummer van Rae Sremmurd. Pompende beats en snedige lines hoorden we al op de vorige single “T’d Up” en dat is ook wat we op “Powerglides” horen. Voor hun nieuwste kregen ze bovendien hulp van van rapper en Oscar winnaar Juicy J. Een geslaagde samenwerking als je het ons vraagt.

Ons favoriet nummer van de drie komt van Swae Lee en is meteen ook het meest ‘commerciele’ van de drie. “Hurt to Look” klinkt lekker smooth en toont een meer gevoelvolle kant van Swae Lee. Als zijn eerste soloplaat dit niveau blijft houden dan zijn we er meer dan gerust in dat dit een succes wordt.

Dat Slim Jxmmi van kort en krachtig houdt wisten we al en dat giet hij in de vorm van “Brxnks Truck” (lees Brinks Truck). Het nummer klinkt iets harder dan een doorsnee Rae Sremmurd nummer en heeft wat meer pit. Het tegenovergestelde van Swae Lee en daarom ook minstens even interessant!

Drie sterke nummers die allemaal niet verschillender hadden kunnen zijn. We zijn ieder in geval al laaiend enthousiast over het misschien meest ambitieuse hiphopproject van het jaar.

Facebook

2054 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Post Malone @ Sportpaleis: Stortbui aan hits

Het was alweer een tijdje geleden dat Post Malone nog eens de oversteek maakte van zijn stekje in Utah naar het Europese…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rae Sremmurd - "Torpedo"

Sinds hun doorbraak in 2015 is het Amerikaanse duo Rae Sremmurd niet meer weg te denken uit de snel evoluerende hiphopwereld. Als…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.