Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Kendrick Lamar op Pukkelpop 2018!

Het is zover! De eerste naam van Pukkelpop is een feit en met Kendrick Lamar is dat meteen een headliner van formaat. Na de bevestiging op Lowlands, het broertje van Pukkelpop, was het al bijna een zekerheid, maar vandaag maakt de organisatie hem dus officieel bekend. De komst van de rapper werd deze ochtend al geteased op de sociale netwerken van het Belgische festival met een kort maar krachtig ‘DAMN.’, verwijzend naar het meesterwerk van de Amerikaanse rapper dat volgens ons het tweede beste album van 2017 is. De hiphop-superster zal op zaterdag 18 juli op de Main Stage zijn grootse show brengen en hits uit zijn indrukwekkende carrière op geheel eigen manier brengen. Vanavond staat hij in een tot de nok uitverkochte Sportpaleis en zal hij al eens tonen wat je van hem kan verwachten! DAMN. we kijken er al naar uit!

De organisatie meldt overigens dat er binnenkort meer namen volgen en de ticket verkoop daarna zal starten!

27 februari 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief