Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Drie exclusieve boekingen waaronder Ryley Walker maken laatste dag Cactusfestival compleet!

België is en blijft een land met de beste festivals op aarde. Naast gigantische festivals als Rock Werchter en Pukkelpop, kan je komende zomer ook naar iets kleinere, maar minstens even goede stadsfestivals. Ook dit jaar steekt Cactusfestival er met hun line-up met kop en schouders bovenuit en kan je in Brugge terecht voor een diverse en spannende reeks artiesten. Nadat we voor de zondag reeds kanjers als Nils Frahm, Mogwai en Slowdive kregen, komen daar vandaag drie exclusieve boekingen bij. Zo zal de experimentele rockband Suuns hun vierde lp Felt, die vanaf vrijdag in de rekken ligt, voorstellen en komt de Amerikaanse band The Mystery Light het podium op de slotdag openen. Ryley Walker zal eveneens met zijn band op zondag 15 juli naar Brugge afzakken om een exclusief zomerconcert te geven. Hij zal o.a. nummers spelen uit zijn gevierd album Golden Sings That Have Been Sung en ook uit zijn nog te komen nieuwe plaat. Met de nieuwe toevoegingen is de line-up van de slotdag compleet.

Voor een dagticket tel je 49 euro neer, voor een combiticket (twee dagen) 85 euro en voor een weekendticket (drie dagen) 110 euro. Tickets zijn te koop via de site.

Overzicht van alle bekend gemaakte namen:

Vrijdag 13 juli 2018

Triggerfinger (Binnenkort meer namen)

Zaterdag 14 juli 2018

Emeli Sandé – Arsenal – Charlotte Gainsbourg – Sampha – Intergalactic Lovers – Tune-Yards (Binnenkort meer namen)

Zondag 15 juli 2018

Nils Frahm – Mogwai- Slowdive – Goldfrapp – Strand Of Oaks – Suuns – Ryley Walker & Band – The Mystery Light

27 februari 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief