Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Twin Shadow – “Saturdays” (feat. Haim) & “Little Woman”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Twin Shadow – “Saturdays” (feat. Haim) & “Little Woman”

Het is van 2015 geleden dat we nieuwe muziek kregen van Twin Shadow. Toen bracht hij met Eclipse zijn debuut uit op Warner Music. Later dat jaar kwam zijn tourbus tot een crash en moest hij zich laten opereren aan zijn hand. Gelukkig was het geen erg, want hij bleef wel werken aan muziek. We hoorden hem onder meer zingen op nummers van Zeds Dead en Elliphant. Nu is hij terug met nieuw werk en hij geeft ons meteen twee songs. Eéntje met de zusjes van Haim, en eentje alleen. Beide zijn ze uniek op hun eigen manier.

“Saturdays” toont meer de opgewekte kant van Twin Shadow. Een flinke portie eighties en de typische dynamiek die een Haim nummer heeft, zorgen er voor dat je dit nummer beluistert met een smile op je gezicht. Het is pas bij het derde refrein dat we de dames horen zingen en het zorgt voor een fijne extra op het nummer. “Little Woman” is iets donkerder en bijgevolg ook iets minder opgewekt. Een nummer dat een heel andere kant van Twin Shadow toont. De twee songs komen op het album Caer dat op 27 april verschijnt.


3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM - "Home"

De eerste reacties op de Barbie-film zijn alvast goed tot uitstekend, maar wij bekijken nog steeds liever de muzikale kant van de zaken….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Broken Bells – “Saturdays”

De periodes waarin Danger Mouse het iets rustiger aan doet, worden ruimschoots gecompenseerd door de periodes waarbij hij overal is. Zo komt…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.