Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Charlotte Gainsbourg en vijf andere nieuwe namen op het Cactusfestival!

Feest! De 37ste editie van het Cactusfestival belooft een geweldige driedaagse te worden met de artiesten die net bekend zijn gemaakt! Aan Nils Frahm, Triggerfinger, Mogwai, Arsenal, Intergalactic Lovers en Strand Of Oaks voegen zich maar liefst zes namen toe.

Op zaterdag 14 juli zal Emeli Sandé, bekend van singles zoals “Read All About It” en “Daddy”, het festival plat zingen met haar prachtige soulstem en diepzinnige teksten. Voor wie maar niet genoeg van soul krijgt, komt Britse sensatie Sampha, die genomineerd is voor de BRIT Awards, het festival ook onveilig maken. De romantici onder ons zijn ze niet vergeten, want niemand minder dan de zachtaardige Charlotte Gainsbourg (dochter van Franse icoon Serge Gainsbourg) zal op het podium staan. Wij kijken er alvast naar uit de nummers van haar plaat Rest te horen! Wie op die dag liever de heupen helemaal los danst, kan rekenen op Merril Garbus en haar Tune-Yards.

Daarnaast zullen we van heerlijke dreampop en shoegaze kunnen genieten aangezien Slowdive hun komst naar het Minnewaterpark hebben bevestigd op 15 juli. Diezelfde dag kunnen we het synthpop duo Goldfrapp verwachten.

Van al deze namen komen Charlotte Gainsbourg, Emeli Sandé, Sampha en Tune-Yards exclusief naar ons Belgenland!

Het festival vindt plaats op 13, 14 en 15 juli. Meer info en tickets zijn te vinden op de site.

Overzicht van bekendgemaakte artiesten in alfabetische volgorde (nieuwe namen onderlijnd):

Vrijdag 13 juli:

Triggerfinger

Zaterdag 14 juli:

Arsenal, Charlotte Gainsbourg, Emeli Sandé, Intergalactic Lovers, Sampha, Tune-Yards

Zondag 15 juli:

Goldfrapp, Mogwai, Nils Frahm, Slowdive, Strand Of Oaks

16 februari 2018

About Author

Cath Debrue


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief