banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid – “Love Lies” ft Normani Kordei

Khalid Donnel Robinson of gewoonweg Khalid vierde zondag nog zijn 20ste verjaardagsfeestje in de AB in Brussel en nu is hij alweer terug met vers materiaal. Dat het hard gaat voor de jonge Amerikaan, is een understatement.  Zijn debuutalbum American Teen brak zowel potten in zijn thuisland als in Europa en ook bij ons in Vlaanderen kan je nog moeilijk om het fenomeen heen. Als Dua Lipa getipt wordt als het nieuwe vrouwelijke popicoon, dan kan Khalid zeker tellen als haar mannelijke wederhelft.

Het nieuwe nummer heet “Love Lies” en zal verschijnen op de soundtrack van de nog te verschijnen romantische komedie ‘Love, Simon’. Khalid moet het ditmaal niet alleen doen, maar krijgt de hulp van Normani Kordei, die we kennen als een van de vier overgebleven leden van Fifth Harmony na het vertrek van Camila Cabello eind 2016. Vorige week konden we Khalid trouwens ook nog horen op de alom geprezen soundtrack van Black Panther.

Dat het nieuwe nummer uitgerekend vandaag uitkomt, is natuurlijk geen toeval. Het is voor de volledige honderd procent Valentine approved en dat hoor je. Momenteel klinkt geen enkele stem zwoeler dan die van Khalid dus deze track kan onmogelijk floppen. Voor Normani is het de eerste keer dat ze het solo probeert, maar ze stelt allesbehalve teleur. Een leuk nummer voor alle eenzame zielen op deze Valentijnsdag!

Youtube / Twitter / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid - "New Normal"

Het zogenaamde ‘nieuwe normaal’ is een ietwat traumatische benaming die we maar al te graag achter slot en grendel bewaren, maar voor…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tayo Sound - "Gone"

2020 lijkt voor opkomende artiest Tayo Sound een mooi jaar te zijn. Hij is amper 18 en heeft dit jaar reeds vier…
AlbumsRecensies

Disclosure - ENERGY (★★★): Net iets te weinig energie

  De broertjes Lawrence waren aan het begin van vorig decennium niet weg te denken uit de hitlijsten, waarbij ze housemuziek verzoenden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.