Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Grace Carter – “Silhouette”

Popsterretjes zijn er momenteel a volonté, maar als ze hetzelfde talent als Grace Carter hebben, kunnen we er enorm van genieten. De Britse zangeres groeide op met de muziek van Nina Simone en Lauryn Hill en was vooral van hun teksten aangedaan. Op haar dertiende schreef ze haar eerste nummers nadat haar stiefvader haar een gitaar cadeau deed en dat resulteerde vorig jaar in haar eerste single “Silence”. Het nummer leverde haar een plek in het voorprogramma van o.a. Dua Lipa en Dermot Kennedy op en gaf haar de kans om live ervaring op te doen. Na een jaar lang ervaring opgedaan te hebben, gaat ze nu meer en meer haar eigen weg.

“Silhouette” is Grace Carter’s derde nummer. Na “Silence” en “Ashes” doet Grace wat we van heel wat popsterretjes reeds kenden. Na enkele upbeat songs willen ze voor het eerst hun kwetsbare kant laten zien in de vorm van een ballade en ook “Silhouette” kan tot die categorie gerekend worden. De nieuwe single brengt je meteen tot rust en laat je meevoelen met Grace Carter, die het nummer vlekkeloos zingt. Dat we potentieel in haar stem en stijl zien, zorgde ervoor dat we haar begin januari tot een ‘Grote Beer Van Morgen‘ maakten en door haar nieuwe nummer zijn we er nog zekerder van dat ze bekend zal worden…

1490 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gjon's Tears - "Silhouette"

Voor vele fans van Eurovision staan de laatste minuten van de finale van 2021 nog fris in het geheugen. Aan de linkerzijde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Grace Carter - "Dark Matter"

In de drie jaar sinds ze haar debuut-ep Why Her Not Me uitbracht, is singer-songwriter Grace Carter uitgegroeid tot een van de meest besproken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés - "Silhouette"

We zijn hier bij Dansende Beren al sinds debuutsingle “Little Did I Know” fan van Sofía Valdés. De jonge Panamese zangeres heeft sindsdien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.