Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Payton Odom – “Conventional Wisdom”

De muziek van Payton Odom komt nog maar net uit zijn plastiekfolie, maar het lijkt alsof ze al jarenlang in onze platenkast vertoeft. Deze singer-songwriter woont in Brooklyn en is zo vers als je krakende brood op zondag. Na zijn debuutsingle “At My Door” vorig jaar laat hij nu “Conventional Wisdom” op je los, de tweede single van zijn naderende EP.

In de nieuwe track “Conventional Wisdom” klinkt Payton Odoms stem zo boterzacht dat je ‘m meteen op je versgebakken croissant zou smeren. Elementen van jazz, R&B en soul worden in de blender gegooid en feilloos samengebracht tot een passend geheel. Een sterke track die makkelijk binnengaat, ideaal onder het genot van de eerste zonnestralen.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. - "Come Through" (feat. Chris Brown)

H.E.R. en Chris Brown hebben zich weer verenigd voor een nieuwe track, getiteld “Come Through”. H.E.R. is een Amerikaanse zangeres en songwriter….
AlbumsRecensies

Jasper Erkens - Limbo Terminal (★★½): De ideale restaurantplaat

Jasper Erkens is amper 28, maar hij heeft al een goedgevulde muziekcarrière achter de rug. In 2009 bracht hij op zestienjarige leeftijd…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé - "Loud & Proud"

Majé, uitgesproken als madjé, is de artiestennaam van Elvira Lawson. De Roeselaarse gebruikt het Togolese woord, dat sierlijk of sierlijkheid begeesterd, als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.