Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tinashe feat. Offset – “No Drama”

De Amerikaanse zangeres Tinashe brengt een nieuw nummer uit samen met Offset, beter bekend als de rapper van het trio Migos. Hiermee toont Tinashe opnieuw een andere kant van zichzelf ! Voor sommigen klinkt de naam Tinashe misschien nog niet héél bekend in de oren, maar in Amerika maakte ze al een tijdje geleden haar grote doorbraak. Tinashe kunnen we kennen door haar enorm succes met haar debuutsingle “2 On”. Verder werkte ze ook al samen met artiesten waaronder Future, A$AP Rocky en Chris Brown.

Met “No Drama” gaat Tinashe de hip-hop/trap kant op met een duistere, mysterieuse beat. Ze wordt vergezeld van Offset die het nummer aanvuld met een stukje rap. Tinashe switcht met dit nummer van haar pop persona (door haar ‘poppy’ liedjes waaronder “Flame” en “Player”) terug naar haar R&B kant. Ook de video is net uitgekomen en Tinashe haalt natuurlijk weer haar moves uit de kast. Ook de mysterieuse sfeer van het nummer wordt weerspiegelt in de video. Het wordt nu wachten op haar album Joyride!

Facebook / Twitter / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sonder & Jorja Smith - "Nobody But You"

Het was ruime tijd stil rond Sonder, ofwel Brent Faiyah en producersduo Atu en Dpat, maar de laatste tijd krijgen we steeds…
AlbumsRecensies

Paul Stanley's Soul Station – Now and Then (★★★): De soul van een rockgod

Op de bootlegcollectie People, Let Me Get This Off My Chest hoor je Paul Stanley, ook bekend als The Star Child, meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paul Stanley's Soul Station – “I, Oh I”

Het leven kan wreed zijn. Kiss-fans schreeuwen al negen jaar om nieuwe muziek en nu opperhoofd Paul Stanley iets uitbrengt, is het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.