Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Troye Sivan – “The Good Side”

De Australische zanger Troye Sivan is terug en dat zullen zijn fans weten. Na zijn zeer succesvolle doorbraak in 2015 met debuutplaat Blue Neighbourhood, gaat het alleen maar steil omhoog met zijn carrière. Zijn grootste succes in ons land had hij in 2017 toen “There For You”, zijn samenwerking met Martin Garrix, grijsgedraaid werd. In 2018 komt zijn langverwachte tweede plaat uit en hiervan kregen we reeds single “My My My!” voorgeschoteld. Vandaag komt daar een tweede single bovenop.

Terwijl “My My My!” door zijn elektronische invloeden wist te overtuigen, gooit hij het met “The Good Side” over een andere boeg. Het nummer toont de pure en lichtjes folky klinkende Troye met hier en daar een Son Lux soundeffect bij. Troye weet met het nummer te charmeren mede dankzij de sprookjesachtige sound, maar een typische hit is het niet. Welke richting Troye  met zijn nieuw werk wil uitgaan, laat zich niet afleiden uit de eerste twee singles. We zijn daarom benieuwd welke weg hij zal inslaan.

1585 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JORAN - "Julia"

Dat er veel muzikanten in Gent vertoeven, hoeven we niet meer te zeggen. Naast de oude rotten in het vak, wonen er…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wu Qing-Feng & AURORA - "Storm"

Wat we alvast kunnen stellen over deze single is dat het een zeer unieke samenwerking is. De Noorse zangeres AURORA brak in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.