Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Down The Rabbit Hole 2018 met oa. Anderson.Paak, MGMT en St. Vincent

Terwijl we nog steeds wachten op de eerste zonnestralen van 2018, komt Down The Rabbit Hole met een nieuwe lading, stralende namen. Van 29 juni t/m 1 juli 2018 vindt namelijk de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats in de Groene Heuvels bij Beuningen.

Deze minivakantie aan het peilloos diepe meer van het festivalterrein biedt drie centrale muziekpodia en talloze veldjes die elk hun eigen universum vormen. En daar valt veel te beleven en ontdekken: van dans, kunst, performance en lekker eten tot de meest onverwachte feestjes en ontmoetingen. Vandaag worden 18 nieuwe acts bekendgemaakt.

NIEUWE NAMEN

Anderson Paak. & The Free Nationals moest vorige keer verstek laten gaan, maar zijn er nu hopelijk wél bij. Ze krijgen onder andere gezelschap van The Knife-afgeleide Fever Ray en MGMT. Andere nieuwe, bekend in de oren klinkende namen zijn; Leon Bridges, Curtis Harding, St. Vincent, Jungle, The Breeders, Tom Misch en First Aid Kit. Lokale helden De Jeugd Van Tegenwoordig komt net als Wende een thuismatch spelen in Beuningen.
Ten slotte vallen er op DTRH18 ook wat onbekendere, witte konijnen te vangen, zo kun je; Moses Sumney, Joe Goddard (live), I-F, Muyayo Rif en Palmbomen II zien.

EERDER BEKEND

Eerder werd al bekend dat ondermeer Queens of the Stone Age, Nick Cave and the Bad Seeds, David Byrne, Fink, Franz Ferdinand, Nils Frahm, Odesza, Tamino, J. Bernhardt en Sampha naar Down The Rabbit Hole komen. Kijk voor het volledige programma (tot nu toe) en tickets op www.downtherabbithole.nl.

16 januari 2018

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief