FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Nieuwe namen Down The Rabbit Hole 2018 met oa. Anderson.Paak, MGMT en St. Vincent

Terwijl we nog steeds wachten op de eerste zonnestralen van 2018, komt Down The Rabbit Hole met een nieuwe lading, stralende namen. Van 29 juni t/m 1 juli 2018 vindt namelijk de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats in de Groene Heuvels bij Beuningen.

Deze minivakantie aan het peilloos diepe meer van het festivalterrein biedt drie centrale muziekpodia en talloze veldjes die elk hun eigen universum vormen. En daar valt veel te beleven en ontdekken: van dans, kunst, performance en lekker eten tot de meest onverwachte feestjes en ontmoetingen. Vandaag worden 18 nieuwe acts bekendgemaakt.

NIEUWE NAMEN

Anderson Paak. & The Free Nationals moest vorige keer verstek laten gaan, maar zijn er nu hopelijk wél bij. Ze krijgen onder andere gezelschap van The Knife-afgeleide Fever Ray en MGMT. Andere nieuwe, bekend in de oren klinkende namen zijn; Leon Bridges, Curtis Harding, St. Vincent, Jungle, The Breeders, Tom Misch en First Aid Kit. Lokale helden De Jeugd Van Tegenwoordig komt net als Wende een thuismatch spelen in Beuningen.
Ten slotte vallen er op DTRH18 ook wat onbekendere, witte konijnen te vangen, zo kun je; Moses Sumney, Joe Goddard (live), I-F, Muyayo Rif en Palmbomen II zien.

EERDER BEKEND

Eerder werd al bekend dat ondermeer Queens of the Stone Age, Nick Cave and the Bad Seeds, David Byrne, Fink, Franz Ferdinand, Nils Frahm, Odesza, Tamino, J. Bernhardt en Sampha naar Down The Rabbit Hole komen. Kijk voor het volledige programma (tot nu toe) en tickets op www.downtherabbithole.nl.

122 posts

About author
Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Lizzie Loveless - You Don’t Know (★★★): Zoektocht naar een eigen geluid

De naam Lizzie Lieberson zal sommige mensen bekend in de oren klinken; samen met haar zussen Kristina en Katherine maakte ze deel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single St. Vincent - "The Nowhere Inn"

Fans van St. Vincent bleven lang op hun honger zitten, maar hebben anno 2021 niet te klagen. Nadat het na MASSEDUCTION redelijk stil bleef…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anderson .Paak - “Fire in the Sky”

De afgelopen tijd zijn we al behoorlijk verwend met de heerlijke funky nummers van Silk Sonic. Ondertussen trakteert Anderson .Paak ons ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.