Nieuwe singles

De Grote Beren Van Morgen 2018: Emily Warren & Angèle

Vrouwenpower! Daar gaan we in 2018 terug helemaal voor. In het kader van “De Grote Beren Van Morgen 2018” stelden we reeds zes van de 28 verschillende acts (14 internationale en 14 Belgische acts) voor, die volgens ons alles in huis hebben om van 2018 het jaar van hun grote doorbraak te maken en vandaag kozen we voor twee zeer getalenteerde dames. Ze zijn nog jong, maar zorgden al voor furore: Emily Warren en Angèle.

Emily Warren

“Don’t Let Me Down” van The Chainsmokers, “Boys” van Charli XCX of meest recent “New Rules” van Dua Lipa. Elke popfanaat kent deze liedjes van binnen en van buiten, maar weet met zekerheid niet wie er achter zit. Hoogtijd dus om ze aan jullie voor te stellen nu ze uit de schaduw stapt en het zelf probeert. De 25 jaar jonge zangeres ging de afgelopen jaren al met The Chainsmokers op tour, maar besloot in 2017 om haar eigen carrière een boost te geven. In mei bracht ze haar solo debuutsingle “Hurt By You” uit en die kwam meteen in de Viral Charts van Spotify te staan. Twee singles volgden en zetten haar meteen op de kaart.

In november werd bekendgemaakt dat ze op de lijst ‘Forbes 30 under 30’ pronkt en dat in het jaar van haar solo debuut. Dat dit slechts een voorteken voor 2018 is, mag duidelijk zijn. Dat ze gevoel voor hits heeft bewees het succes van o.a. “New Rules”, dat door Time Magazine tot beste lied van 2017 werd gekroond. Emily Warren is momenteel één van de meest getalenteerde rijzende sterren in de muziekindustrie en zal ook in 2018 aan haar weg naar de top blijven timmeren.

Angèle

Er is geen enkele lijst waar Angèle niet tussen staat als het gaat om de grootste toekomstige sterren van 2018. De zus van ene Roméo Elvis, dé hotste hiphopact van het land, wist zonder een single uit te hebben de Rotonde van de Botanique uit te verkopen. Een ongezien succes in het Belgenland. Haar debuutsingle “La Loi De Murphy” was meteen een schot in de roos en wordt momenteel grijsgedraaid op de radio. Verder mocht ze ook touren met Damso, een Franse rapper die in Frankrijk Arenas uitverkoopt.  De jonge zangeres heeft een spannend jaar achter de rug.

Angèle is de act die de Belgische muziekmarkt nodig had: jong, dynamisch en vooral vrouwelijk. Dat deze formule een markt heeft blijkt uit haar succes. In 2018 brengt ze – als alles goed gaat – haar eerste langspeler uit en we zijn benieuwd of de hype rond haar dan nog toeneemt. Haar enige tot nu toe aangekondigde concert in België, dat op 30 april in de Orangerie van de Botanique plaatsvindt, is uiteraard uitverkocht. Maar niet getreurd! Het zou ons niet verbazen mocht ze komende zomer uitgebreid op festivaltour gaan. Hou ze goed in de gaten, want Angèle is op weg om de grootste revelatie van 2018 te worden.

Lo Moon & Portland 

Lewis Capaldi & Blu Samu

TOUTS & Danny Blue And The Old Socks

1653 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza - "Nights in December"

Wat hebben Dua Lipa en Billie Eilish gemeenschappelijk? Ze namen beide Tkay Maidza mee op tour en zijn volledig overtuigd van haar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ASHWARYA - "Best Friend"

De Australisch-Indische zangeres ASHWARYA neemt voortaan zelf het touw in handen, want ze besloot om zonder label haar carrière verder in gang…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Angèle - "CP_009_Évidemment" (feat. Orelsan)

Het is een uitdaging om momenteel een artiest in ons land te vinden die meer stof doet opwaaien dan onze eigenste Angèle….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.