Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single IFIDIVIDE – Hum

Na zich een jaar opgesloten te hebben in hun repetitiekot, zijn de heren van IFIDIVIDE klaar om een nieuwe weg in te slaan. Origineel als duo, ondertussen als powertrio, zullen zij menig trommelvlies permanent verwoesten met hun krachtige post-stoner. Enige tijd na hun eerste voorsmaakje “Raketpiloot” leveren zij een tweede mokerslag in de vorm van “Hum”.

Een door melancholie overspoeld samenspel slaat om in een snederige rant. Verachting heerst. Wie aan de ontvangende kant staat, weten we niet. We raden deze onbekende entiteit echter wel aan zich even in de schaduwen te begeven. Een gepijnigde rust neemt het vervolgens over van een dovende woede om daarna weer even snel (en genadeloos) open te barsten.

“Hum” is de tweede single van het self-titled debuutalbum Ifidivide, dat gepland staat voor februari 2018. Na dit tweede voorsmaakje kunnen wij alvast niet meer wachten!

Facebook / Bandcamp

2 januari 2018

About Author

Mathias Bex


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief