Festivalnieuws

Ziggy Marley en meer naar Couleur Café

Couleur Café beschenkt ons nog eens net voor de feesten met vier fijne, nieuwe namen. Nadat eerder al de Brusselse rapper Damso en jazzzanger Gregory Porter werden aangekondigd, is het nu de beurt aan de oudste zoon van Bob Marley Ziggy Marley, onze eigenste soul-en jazzster Melanie De Biasio, de Duitse pop/folk groep Milky Chance en de Zwitserse rappers Makala, Di-Meh & Slimka. De teller staat met andere woorden op zes namen en daar komen er ongetwijfeld nog een aantal mooie bij.

Couleur Café vindt plaats van 29 juni tot en met 1 juli in het prachtige Ossegempark, in de schaduw van het Atomium in Brussel. Earlybirds tickets zijn al te verkrijgen (tot en met einde januari) en voor een combi-ticket betaal je 79 euro en voor een dag naar keuze 39 euro.

21 december 2017

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief