Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tess – “Dark But Beautiful’

Tess, dat is een opkomend talent uit Frankrijk. Frankrijk wordt tegenwoordig veel te veel verbonden met melige chansons en platte rap, maar dat ze ook kwalitatieve popacts hebben, is niet zo gekend. De jonge singer-songwriter Tess bracht in 2016 haar debuut-ep Tess uit waarop een samenwerking met de Peruaanse R&B artiest A.CHAL staat. Haar populairste lied “Love Gun” werd al meer dan 12 miljoen keer op Spotify gestreamd, wat een opmerkelijke prestatie is voor een nieuwkomer die amper airplay krijgt.

“Dark But Beautiful” is haar nieuwste catchy song die ze op de wereld los laat. Het liedje is een goed geproduceerd popdeuntje met een gigantisch hit-potentieel. Het heeft geen complexe teksten, melodieën of opbouw en weet net door zijn éénvoud & schuif-de-stoelen-aan-de-kant-want-ik-ga-dansen gevoel te overtuigen. Dat het een vernieuwende sound is kunnen we niet zeggen, maar dat het een enorm leuk liedje is, kunnen we niet ontkennen.

Website / Twitter / Instagram / Facebook

1289 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. - "Come Through" (feat. Chris Brown)

H.E.R. en Chris Brown hebben zich weer verenigd voor een nieuwe track, getiteld “Come Through”. H.E.R. is een Amerikaanse zangeres en songwriter….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé - "Loud & Proud"

Majé, uitgesproken als madjé, is de artiestennaam van Elvira Lawson. De Roeselaarse gebruikt het Togolese woord, dat sierlijk of sierlijkheid begeesterd, als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zoe Wees - "Ghost"

De achttienjarige Zoe Wees startte haar carrière in 2019 toen ze haar nummer “Hibernating” samen met Moonbootica uitbracht. Haar doorbraak kwam er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.