Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Comte De St Germain – “Down To The Wire”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Comte De St Germain – “Down To The Wire”

Naast een duister, geheimzinnig en dubieus persoon uit vroegere tijden, is Comte De St Germain het muzikale project van Joseph Johns. Claimde de graaf uit de achttiende eeuw een alchemist te zijn die naar eigen zeggen 4000 jaar oud was, van gewone metalen goud te maken, dit ex-bandlid van Deadcuts houdt het op het maken van muziek. Dat doet hij met zijn band in een oude, leegstaande koekjesfabriek die mogelijks behekst is en waar eerder rondvliegende voorwerpen werden waargenomen. ‘There have been reports of objects flying around the room by previous bands in there, I don’t know if it’s true or not but it’s certainly a great space to record with lots of atmosphere’, aldus de man zelf.

Vreemde voorvallen geheel terzijde gelaten, de muziek heeft er geen kwaad aan ondervonden. Joseph weet als gitaartechnicus hoe de gitaren werken en duidelijk niet alleen dat. Hij weet ze ook ten volle in te zetten om een fijn en vlot nummer op te bouwen met een aangenaam tempo. Is er al hekserij die in deze single “Down To The Wire” vrijkomt, dan is het er toch een die ervoor zorgt dat je niet stil blijft zitten en een aangename sfeer creëert.

Facebook / Instagram

https://soundcloud.com/cdsgmusic/down-to-the-wire/s-WVKRz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.