Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Pearl Jam is nieuwe headliner van Rock Werchter 2018

Rock Werchter kondigde net aan dat de Amerikaanse megaband Pearl Jam zaterdag 7 juli zal headlinen. Het is de vijfde keer dat Pearl Jam naar Rock Werchter komt nadat ze in 2014 een legendarische show op de Main Stage gaven. De band rond Eddie Vedder behoort tot één van de grootste bands ter wereld. LP’s zoals TenVs., … behoren tot de grote klassiekers en zullen ongetwijfeld ook aan bod komen in hun show op Werchter. De teller van bekendmaking staat ondertussen op vier met Gorillaz en Queens Of The Stone Age op donderdag, Pearl Jam op zaterdag en Nick Cave & The Bad Steeds op zondag.

(Combi)tickets zijn te koop via Rock Werchter. Een dagticket kost 102 euro en een combi 238 euro.

 

1 december 2017

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief