Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Moaning – “Don’t Go”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Moaning – “Don’t Go”

Als voorsmaakje op hun komend debuutalbum, brengt het Amerikaanse post-punk trio Moaning single “Don’t Go” in de vorm van een videoclip. Dat debuut is naar eigen zeggen gevormd door de tegenslagen van de bandleden, wat resulteert in een donkere en oprechte ervaring.

“Don’t Go” loopt in één lijn met deze beschrijving. Verlaten worden, de verwarring errond en de daaropvolgende emotionele instabiliteit, vormen het centrale thema van deze titeltrack. Harde gitaren versmelten met een nagenoeg emotieloze vocaal, die misschien wel best beschrijft hoe je je voelt in dergelijke situatie. Een ietwat bevreemdende clip doet dit topic van mixed feelings alle eer aan.

Debuut Don’t Go wordt verwacht op 2 maart via Sub Pop. Wie niet kan wachten, kan hen tussen 6 december en 19 december op verschillende locaties aanschouwen. Je gaat echter wel een enkeltje richting de Verenigde Staten moeten kopen.

Facebook / Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Whispering Sons - The Great Calm (★★★★): Een nieuw hoofdstuk

‘Zonder de donkere sfeer klinkt onze muziek als een Mario Kart-liedje’, lachte Whispering Sons nog in een interview met Dansende Beren in…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Molly Horses - "King Dundalk"

Molly Horses is een huwelijk tussen twee bands, FoFon Ru en Ted Leo & the Pharmacists, die voorheen aan de oostkust van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yard Act - "We Make Hits"

Al van bij de eerste single uit het tweede album van Yard Act werd het duidelijk dat ze meer dan waarschijnlijk op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.