Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Method Actress – “Mistress”

De postpunk groep Morning Smoke besloot om ermee op te houden, waarna twee leden van de band zin kregen om verder te gaan in een ander, meer melodisch en dromerig project. Hieruit ontstond Method Actress, een nieuwe band afkomstig uit Brighton. Vandaag krijgen we hun eerste single “Mistress” te horen, die qua sfeer meteen doet denken aan Beach Fossils of Wild Nothing. Weelderig gitaargeluid en een diepe maar zachte melancholische stem maken van “Mistress” een dreampop pareltje met shoegaze invloeden. We zijn alvast benieuwd om meer materiaal van Method Actress te horen te krijgen.

Facebook / Soundcloud / Instagram

28 november 2017

About Author

Fauve Vergauwe


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief